Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Naime, filmski i muzički producent Saša Mirković uporedo se bavi serijom „Aviondžije“, priprema seriju i film „Kafana na Balkanu“, ali se bavi i saradnjom sa Acom Lukasom i Draganom Mirković koji su sada snimili i duet.

Hype produkcija diktira šta će se slušati u “Jutjub” trendingu, a takođe je proizvela najbolji domaći sitkom poslednjih godina “Aviondžije”. Aca Lukas i Dragana Mirković su svoj prvi milon na Jutjubu napravili za dvadeset i četiri časa, dok su u trending ušli sa čak tri linka: SPOTOM ZA PESMU “Sad i Zauvek”, najavom pesme i spota, te zvaničnom audio verzijom pesme “Sad i zauvek”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Ovakav podvig u istoriji Jutjuba nikada nikome nije pošao za rukom, a sad je Saša Mirković otkrio sve o prvom milonu:

-Vidi kad bih ti rekao baš sve morao bih da te ubijem – rekao je Mirković kroz smeh.

– Pravo da ti kažem negde jesam i verovao sam u ekipu koja ovo radi. I mislim da, nismo očekivali da će biti takvi rejtinzi. Porodice su počele da gledaju seriju kao neku svoju omiljenu seriju, i dosetkama scenarsita i reditelja dođemo do toga da i klinci žele da gledaju. Za sve je generacije – dodao je Saša koji se dotakao i snimanja filma „Kafana na Balkanau“ u kojoj je glavni lik Aca Lukas, a producent ovoga puta nije želeo da otkrije ko će tumačiti ulogu popularnog folkera.