Marketing

KO SMO MI?

Srpska informativna agencija (SIA) nacionalna je informativna novinska agencija Republike Srbije, jedina te vrste u zemlji.
SIA je nastala iz potrebe države Srbije da, po prvi put u svojoj istoriji, ima sopstvenu nacionalnu informativnu novinsku agenciju.
SIA u svom radu maksimalno poštuje novinarske i druge, moralne i etičke kodekse.
SIA je obavezna da osniva i razvija sopstvene medijske projekte, koji će imati zadatak da pravovremeno i objektivno informišu državljane Srbije u matici i dijaspori, kao i srpski narod u dijaspori.
SIA je nastala kao nužna alternativa brojnim privatnim novinskim agencijama u Srbiji, kao i ugašenoj Telegrafskoj agenciji nove Jugoslavije (TANJUG), koje se nalaze u vlasništvu domaćih i stranih medijskih tajkuna, a koje fabrikuju i plasiraju u javnost diskutabilne, naručene i uglavnom netačne informacije.

ZAŠTO DA SE OGLAŠAVATE KOD NAS?

Kao jedina nacionalna novinska informativna agencija (TANJUG je ugašen, pa naknadno „privatizovan“, BETA i FONET su takođe privatne novinske agencije), i kao najveći medijski brend u Srbiji i specijalizovani portal nudimo ciljano oglašavanje. Nove posete našem sajtu rastu iz dana u dan, ali želimo da napomenemo ono što nas čini posebno ponosnim, a to je da sa svakom novom posetom zapravo dobijamo stalnog posetioca portala, što je i bila naša vizija na samom početku.

Portal www.sia.rs je javni servis medijske Srbije, kao i regiona. Budite informisani, promovišite svoj posao i predstavite vašu kompaniju i povežite se sa kompanijama u sportu preko našeg portala.

KO SU POSETIOCI NAŠEG SAJTA?

Predstavljamo Vam novi i modernizovan portal koji predstavlja svakodnevna obaveštavanja.

Pored tekstova iz svih oblasti, kao specijalizovani portal vas informišemo o svim dešavanjima uključujući i ona koje redovno posećujemo i na kojima učestvujemo, kako kod nas tako i u regionu i svetu.

Možete nas pratiti iz kancelarije preko svojih računara, ali i van kancelarije uvek možete biti obavešteni – jednostavno, posetom našeg portala putem svog mobilnog telefona i čitati o aktuelnostima, zanimljivostima i najnovijim dostignućima iz sveta sporta.

INTUITIVNO OGLAŠAVANJE

U zavisnosti od toga šta želite da oglašavate, brend, proizvod ili uslugu, naš iskusni tim će vam kreativnim predlozima pomoći, kao i u vezi sa izradom banera i kreiranja oglasa i članaka koje želite da objavite.

DONACIJE

Ukoliko nemate potrebu za oglašavanjem, a želite da pomognete rad prve i jedine srpske nacionalne informativne agencije, možete nam pomoći donacijom, odnosno uplatom simboličnih sredstava na naš račun ili putem Paypal servisa.

Telefon: +381641991813

E-mail: redakcija@sia.rs

Račun: 360-0381641991813-45

Paypal: redakcija@sia.rs

Translate »