Ono što je, svakako, najšokantnije jeste umešanost Hrkalovićeve u ubistvo čoveka kome je trebalo da bude kuma na venčanju. Pored državne sekretarke, u to ubistvo je indirektno bio umešan čovek koji ga je sledio i nazivao prijateljem i bratom – Veljko Belivuk.

– Stanković i Belivuk su u to vreme imali podršku bivšeg funkcionera MUP-a, koji je svoj položaj koristio da zataška njihova krivična dela. Sumnja se da je taj službenik Dijana Hrkalović, nesuđena kuma Saleta Mutavog – navode naši dobro obavešteni izvori, i dodaju da su Hrkalovićeva i Belivuk skovali plan da Stankovića sklone sa ulice.

– Cilj im je bio da Velja Nevolja zauzme mesto Saleta Mutavog. Iako su nakon ubistva i Dijana i Nevolja javno žalili za Stankovićem, sve je to bila predstava za javnost da bi sklonili sumnju sa sebe. Pa je tako Hrkalovićeva neutešno plakala, a Belivuk je žalio za “bratom” nakon ubistva i dao brojne čitulje u lokalnim listovima – ističu naši izvori, i dodaju da je Belivukova uloga bila da organizuje ubistvo, a Hrkalovićeva je bila zadužena za uklanjanje dokaza.

Posle ubistva Saleta Mutavog, vođe Partizanovih navijača, Hrkalovićeva je pobesnela na policajca Dejana Jovića kad se vratio sa uviđaja. Tom prilikom ona je uništavala dokaze, što je za medije potvrdio i Vukosav Jović, otac policajca Dejana Jovića.

– Kada je toj ženi, Hrkalovićevoj, za koju je moj sin govorio da nije normalna, doneo čaure, ona ih je nogama šutirala po kancelariji. Tog dana svađali su se do ponoći jer je, verovatno, htela da sve to uništi – otkrio je za medije Vukosav Jović, otac preminulog inspektora koji je 2020. godine preminuo od posledica koronavirusa.

Dijana u zatvorskoj sobi sa dve cimerke

Dijana Hrkalović je juče u Centralnom zatvoru raspoređena u sobu sa dve žene koje su pritvorene zbog trgovine ljudima. Ona je uhapšena u petak, zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta, u centru Beograda.

Ko je Aleksandar Stanković

Aleksandar Stanković bio je jedan od najmoćnijih navijača u Srbiji. Na Partizanov jug prešao je sa Zvezdinog severa i najpre je bio vođa frakcije “Janičari”. Iskoristio je hapšenja pojedinih “grobara” nakon ubistva Brisa Tatona, ali i sukob “Alkatraza” i “Zabranjenih” na tribini.

Bio je član obezbeđenja čelnika dok je klubom rukovodio Zoran Popović, ali su oni tvrdili da ne znaju ko je Stanković. Kako je objavljeno, on je organizovao grupu koja je u decembru 2015. godine upala u prostorije funkcionera kluba i zatražila ostavke.

Stanković je, podsetimo, izrešetan sa više od 60 hitaca iz “kalašnjikova” 13. oktobra 2016. godine oko 21.30 časova u Bačvanskoj ulici u Beogradu, u trenutku kada je ušao u svoj automobil “audi A6”. Prema istrazi, tada mu je prišao BMW, iz kojeg su nepoznati napadači sasuli rafal u njega, a potom pobegli i vozilo spalili. Tom prilikom ranjen je i njegov telohranitelj Milorad Đ., koji je stajao pored automobila.