Autobiografija Ace Lukasa najprodavanija knjiga u Junu!

BESTSELER U NAJAVI!

Iskrena „od bola“, otvorena kao „lična karta“, ispovest bez dlake na jeziku večito lošeg momka naše estrade, knjiga „Ovo sam ja“ Ace Lukasa pokazuje šta znači živeti život koji je uvek na crti.

Za samo desetak dana, autobiografsko delo najpopularnijeg folk pevača u regionu i trenutno najveće muzičke zvezde u Srbiji postala je najprodavanija knjiga u tekućem mesecu u Srbiji, sa tendencijom da postane pravi bestseler! 

„… Moja karijera je od početka bila ozbiljna stihija u kojoj još uvek dobro plivam i pritom uživam…“
 
„… Imao sam lisice na rukama kad sam se u zatvorskom hodniku sreo s Cecom Ražnatović…“
 
„… U hotelu u Negotinu pokušao sam da provedem jednu noć kao Kit Ričards…“
 
„… Moja prva supruga Ceca bila mi je drugarica iz detinjstva, Nataša je htela da živim po njenim principima, a Sonja je pokušala da od mene napravi pudlicu…“
 
„… Posle dvonedeljnih bahanalija u Parizu otišao sam u Švajcarsku, u specijalnu ustanovu za odvikavanje od droge…“

 

Ovo su samo neki od citata koji su šokirali javnost, a o kojima Aca Lukas u svojoj knjizi govori iskreno i bez zadrške. Knjiga sadrži i ekskluzivne fotografije iz detinjstva i privatnog života poznatog folkera.

Knjigu „Ovo sam ja“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, na sajtu www.laguna.rs, www.korisnaknjiga.com kao i na ostalim onlajn knjižarama i svim kioscima.

 

Ostavite komentar

Translate »
%d bloggers like this: