ŽRTVA POLITIČARA: Ničić me je iskoristio, pa me zaboravio!

Boško Ničić mi je obezbedio smeštaj i hranu samo dok je trajala kampanja za izbore a posle je prestao da mi pomaže, žali se Ljubiša Avramelović, legenda boksa iz Zaječara.

Ničić je posle objavljivanja vesti da ugledni sportista živi u pregrađenoj štali i zarađuje čisteći ulice, odlučio da mu obezbedi smeštaj. U to vreme se znalo da će uskoro biti opštinski izbori.

Za sudbinu uglednog sportiste, koji je od 1979. do 1985. četiri puta bio prvak Srbije u kategoriji papir-muva, dva puta vicešampion Jugoslavije, reprezentativac SFRJ, javnost je saznala posle napisa u novinama.

– Ničiću sam bio kao papirna maramica, posle upotrebe me je bacio. Bio sam mu potreban dok je trajala kampanja, slikao se sa mnom na televiziji. Kad su prošli izbori, nije me poznavao na ulici – kaže Avramelović.

Kaže da je Ničić platio kiriju do 1. avgusta, hranu je prestao da plaća posle juna, kad je izgubio na izborima, a komunalije je izmirio samo za prvi mesec.

– Nisam se ja dogovarao s gazdama stana i kafane, a sad od mene traže da im platim – priča poznati bokser. Kaže da je prestao da jede u restoranu pre desetak dana jer bi dug od 7.500 dinara bio još veći. Gazda od njega za komunalije traži oko 14.000 dinara…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: