Žarila je estradom i palila publiku devedesetih godina, pa nestala bez traga! Ana Stanić je pokazala majku i vidljivo je od koga je nasledila gene (FOTO)

Pevačica Ana Stanić nedavno je u jednoj emisiji gostovala sa mamom Slavicom i pokazala od koga je nasledila najbolje gene. Pevačica Ana Stanić nedavno je u jednoj emisiji gostovala sa mamom Slavicom i pokazala od koga je nasledila najbolje gene.

Ana Stanić danas ima 45 godina i zahvaljujući zdravom načinu života, ali i genetici, izgleda besprekorno, a privatne stvari već godinama uspešno čuva daleko od očiju javnosti.

Sada je predstavila mamu gledaocima emisije „Na večeri kod…“ na RTS-u, u kojoj je Ana bila domaćica, a mama joj je pomagala da pripremi obrok.

– Prvi put, specijalno za ovu emisiju, da kuvamo zajedno, rekla je Ana.

Slavica je inače profesorka u penziji, i Ana jako liči na svoju majku, bili su komentari prisutnih.

Ostavite komentar

Next Post

Kloi Kardašian se iskrala iz kuće i ukrala mami auto, a kakvog ga je vratila ostavila je javnost bez teksta!

Нед мар 28 , 2021
Zgodna Kloi Kardašijan podelila je zanimljive detalje iz njenih tinejdžerskih dana, a ono što je sve zaprepastilo jeste incident koji se dogodio kada je voditeljka ukrala skupoceni automobil svoje majke i vratila ga potpuno uništenog. Naime, Kloi je gostovala u emisiji glumice Dru Barimor i tom prilikom otkrila da se kao mlada iskrala iz stana i […]

Radio Sport UŽIVO!

Translate »
%d bloggers like this: