ŽAO MI JE ŠTO DETE NISAM NAPRAVIO IZ PRVE… Gastoz priznao da je napravio velike propuste u životu, pa progovorio o SUICIDU! (VIDEO)

Prvi jutjuber, bivši učesnik rijalitija I jedan od najaktuelnijih ličnosti Nenad Marinković Gastoz bio je gost premijerno u emisiji ,,Red Zone”, a koja će se emitovati svakog ponedeljka u 22h na Hype televiziji.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Gastoz je pričao o svom životu, novitetima, turbulentnim odnosima sa svojim emotivnim partnerkama. Međutim, prisetio se I svog detinjstva koje ga je inspirisalo da I danas niže uspehe. Tim povodom ga je voditeljka Katarina Ristić upitala o čemu je maštao kad je bio mali, na šta je jutjuber odgovorio veoma emotivno:

Katarina Ristić i Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

,, Pričao sam sa Tozlom o tome, njegov tata je rekao čim oseti prvi aplauz to će biti to. I stvarno je tako. Prvi aplauz je nešto neverovatno. Kad sam bio na kao klinac na kastingu u pozorištu prijavio sam se i kad sam dobio prvu ulogu pao je prvi aplauz. Prvi jutjuber, prvi put uđem u rijaliti i pobedim, prvu pesmu izbacim odmah bude hit. Jedino mi je žao što dete nisam napravio iz prve… Motiviše me kad sam u centru pažnje, volim publiku. Kad sam sam, imam suicid – rekao je kroz smeh Gastoz“.

Nenad Marinković Gastozz-Foto:Hype

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar