Timočka Krajina: Osnivanje odbora Narodnog radničkog pokreta

Narodni radnički pokret osnovao odbore u Negotinu i Kladovu * Predsednik pokreta Saša Rudić i potpredsednici Saša Mirković i Vilibald Erić prisustvovali osnivačkim skupštinama odbora u Negotinu i Kladovu * Dragan Đilas u Beogradu je ono što je Boško Ničić u Zaječaru, Vidoje Petrović u Loznici, Veroljub Stevanović u Kragujevcu, Milan Đokić – Đokica u Knjaževcu i tako dalje širom Srbije * SNS više ne postoji, tu partiju su davno preuzeli Dinkićevi kriminalci iz G17+ koji se sada svete izvornim naprednjacima Narodni radnički pokret kandidovao je poznatog producenta Sašu Mirkovića za gradonačelnika Beograda

Rukovodstvo Narodnog radničkog pokreta u Timočkoj Krajini

Narodni radnički pokret osnovao je nedavno svoje odbore u Negotinu i Kladovu, šireći mrežu odbora Timočkom Krajinom. Najuže rukovodstvo pokreta prisustvovalo je osnivanju tih odbora:

– Narodni radnički pokret sprema se za izbore u Beogradu ali i za parlamentarne izbore koji će biti raspisani uz beogradske zato što režim pokušava da pobegne od odgovornosti za ovoliku tiraniju i fašizam u kome se nalazimo. Pokušaće da kroz prevremene i ko zna koje po redu parlamentarne izbore dođe do novih četiri godine vlasti, kako bi za tih četiri godine ubrzano i potpuno razorili Srbiju. Ali, to im neće uspeti jer će ove izbore izgubiti, kako lokalne u Beogradu – tako i parlamentarne. Želim da kažem i da radimo na jačanju infrastrukture u svim gradovima Srbije i da nam narod masovno prilazi jer su u ideji pokreta prepoznali da se borimo isključivo za narod, za plate i penzije koje je ovaj zlikovački režim oteo najsiromašnijem delu stanovništva. U Beogradu na lokalnim izborima ću pobediti sve Vučićeve kandidate, među kojima je i Dragana Đilasa, jer njega režim Aleksandra Vučića pokušava da nametne kao novu prevaru! Dragan Đilas u Beogradu je ono što je Boško Ničić u Zaječaru, Vidoje Petrović u Loznici, Veroljub Stevanović u Kragujevcu, Milan Đokić – Đokica u Knjaževcu i tako dalje širom Srbije. SNS više ne postoji, tu partiju su davno preuzeli Dinkićevi kriminalci iz G17+ koji se sada svete izvornim naprednjacima, onima koji su izneli na svojim plećima godine borbe protiv Tadića i Dinkića i koji nikada više neće glasati za ovu Vučićevu lažnu Srpsku naprednu stranku – rekao je Saša Mirković.

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: