Sremska Mitrovica: Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšene tri osobe!

Policija u Sremskoj Mitrovici otkrila je laboratoriju za proizvodnjumarihuane i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. Kod osumnjičenih su pronađeni i heroin, kokain, veće količine novca i automatska puška sa municijom.

Laboratorija sa 256 biljaka indijske konoplje, kompletna oprema i manja količina marihuane pronađeni su u kući uhapšenog N.B. (52) iz Nove Pazove, piše u saopštenju policije. Tom prilikom zaplenjena je automatska puška i velika količina različite municije pa će se on, osim za drogu, teretiti i za nedozvoljeno držanje oružja, navodi MUP.

Policija je u kući i automobilu osumnjičenog B.H. (55) u Novoj Pazovi pronašla nešto više od 200 grama heroina, malu količinu kokaina i 40.000 dinara za koje se sumnja da je zaradio prodajom narkotika.

Od trećeg osumnjičenog D.R. (45) somborska policija oduzela je 238.800 dinara, 600 evra i 2.960 kuna za koje se takođe sumnja da su stečeni prodajom droge.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti ispitani u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: