URNEBESNO: Rističević opet nadmudrio kompletnu žutu opoziciju!

Poslanik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević odlučio je da se opet (!) malo “poigra” sa poslanicima žute opozicije u Skupštini Srbije zbog odluke DS, DJB, Dveri i LSV da napuste salu svaki put kada on bude govorio!

risticevicRističević je tokom rasprave o budžetu za 2017. godinu rešio da se javlja za reč o svakom amandmanu, ma ko da ga je predložio, a sve kako bi provocirao poslanike tzv. žute opozicije da svaki put ustaju, okreću mu leđa i napuštaju skupštinsku salu!

Svoje izlaganje više puta je započeo sa: “Nalevo krug”, gledajući kako žuta opozicija protestuje i izlazi iz sale.

Predsednica parlamenta Maja Gojković je poručila poslanicima opozicije da nije u redu da izlaze iz sale, jer na taj način ponižavaju nju, parlament, ali i sve građane Srbije.

Takođe, ona ih je pozvala da ponesu svoje poslaničke kartice sa sobom kada izlaze, jer po poslovniku nije dozvoljeno da ih ostavljaju u poslaničkim jedinicama.

Uz obrazloženje da ne želi da dođe do zloupotreba, Gojković je pozvala skupštinske službe da pokupe sve poslaničke kartice koje su poslanici ostavili i izašli iz sale.

Opozicija izlazi iz sale svaki put kada govori Rističević jer je on obelodanio mahinacije poslanika Demokratske stranke koji je surovo zloupotrebio sopstveno bolesno dete u političke svrhe!

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: