Чет. феб 21st, 2019

SKANDALOZNO! Predsedničkom kandidatu Saši Mirkoviću prete ubistvom!

Usijana politička atmosfera u Srbiji povodom predsedničkih izbora kulminirala je danas otvorenom pretnjom i pozivom na ubistvo predsedničkog kandidata naroda Saše Mirkovića * Policija, tužilaštvo, mediji i tzv. zaštitnik građana Janković nisu reagovali * Srbija postaje nebezbedna država u kojoj trebaju da se održe predsednički izbori u atmosferi linča i haosa

fb_sasa_metak1

Evo kako je reagovao Saša Mirković:

“Vučiću, ovo je Srbija, koju ti zagovaraš, zato što kritikujem tvoju nebuloznu politiku uništavanja SRBJE!
Ćute svi i ZAŠTITNIK GRAĐANA I POLICIJA I TUŽILASTVO I MEDIJI!

Do nogu ćete biti potučeni na izborima, baš zato,  što ne prezate od ničega. Kazniće vas građani zbog ovih fašistickih metoda uništavanja ljudi i porodica.

Možda metak nije skup, i možda ćete da ga i iskoristite, ali dok to ne uradite, ja se neću ućutati, a vi radite šta mislite da treba.

Bomba mi je bačena na kuću NISTE počinioca našli, PISANO po zidu moje kuće NISTE počinioca našli, sad smo dosšli do METKA, OPET GA NEĆETE NAĆI, JER NE TRAŽITE U SVOJIM REDOVIMA ILI ZNATE KO JE OVO URADIO? EVO IMATE DOKAZ, SAMO POZOVITE FB DA VAM DA IP ADRESU, PA DOKAŽITE DA GREŠIM!

Saša Mirković

Politika

Vesti iz politike

Srđan Nogo: Smetam Bošku Obradoviću jer sam protiv privatizacije pokreta Dveri!

Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo isključen je iz tog pokreta odlukom disciplinske komisije u trenutku kada je najavio svoju kandidaturu za novog lidera i to grubim kršenjem zakona zbog čega će Boška Obradovića i druge odgovorne iz stranke goniti i krivično!

Translate »
%d bloggers like this: