Чет. феб 21st, 2019

PULS SRBIJE: Nikolić i dalje favorit, Dačić, Janković i Jeremić sve jači

Agencija za Istraživanje resursa, tržišta i javnog mnjenja „PULS SRBIJE LTD“ obavila je treće po redu sondiranje javnosti u okviru praćenja raspoloženja biračkog tela Srbije kada su predsednički izbori u pitanju.

Ozvaničenje dugo najavljivanih kandidatura ombudsmana Saše Jankovića, Čedomira Jovanovića i aktuelnog predsednika Nikolića, donelo je izvesna odstupanja od prethodnih rezultata ispitivanja raspoloženja birača u Srbiji.

puls-srbije-istrazivanje-javnog-mnjenja-28-12-2016-godine

Rejting Tomislava Nikolića umanjen je za par procenata što se dovodi u vezu sa ispadom predsednika Srbije na Bliskom istoku gde je plesao sa domaćinima u alkoholisanom stanju.

Ivica Dačić sada se kotira bolje nego pre mesec dana, Vojislav Šešelj i Saša Mirković beleže blagi pad popularnosti dok se rejting Saše Jankovića i Vuka Jeremića znatno uvećao za mesec dana.

Po prvi put anketirani građani opredelili su se za Čedomira Jovanovića, nakon njegovog stava da LDP neće podržati nijednog od dvojice kandidata tzv. udružene građanske opozicije i da će imati svog predsedničkog kandidata.

Anketirano je neposrednim putem 2.500 građana u 35 opština (25 mesta u tzv. užoj Srbiji i 10 mesta u Vojvodini) i 2.500 građana telefonskim putem u 25 opština Srbije.

Istraživanje je obavljeno 28.Novembra 2016.godine.

Agencija „Puls Srbije“ pratiće raspoloženje birača svakog meseca istog datuma.

Politika

Vesti iz politike

Srđan Nogo: Smetam Bošku Obradoviću jer sam protiv privatizacije pokreta Dveri!

Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo isključen je iz tog pokreta odlukom disciplinske komisije u trenutku kada je najavio svoju kandidaturu za novog lidera i to grubim kršenjem zakona zbog čega će Boška Obradovića i druge odgovorne iz stranke goniti i krivično!

Translate »
%d bloggers like this: