SKANDAL ne jenjava! Italijan dao intervju povodom snimka na kom on navodno konzumira drogu!

Nakon povratka u Italiju dao je svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorio i o skandaloznom snimku tokom Pesme Evrovizije.

Foto-Printscreen

Odmah po završetku Evrovizije i pobede Italije, počeli su da kruže navodi da je frontmen grupe, Damian Dejvid, pred kamerama konzumirao opijate, a snimak na kojem se ne vidi jasno šta se odvija je preplavio društvene mreže.

Damijan je odmah te navode demantovao i najavio da će se testirati kako bi dokazao da u njegovom organizmu nema nedozvoljenih supstanci.

Foto-Printscreen

– Nikada u životu nisam konzumirao kokain i sigurno neću početi tokom živog prenosa pred celom Evropom – rekao je Damijan i nastavio:

Foto-Printscreen

 I to pred kamerom koja je uperena u moje lice?! To zato što sam glup? Jesam, ali ne toliko! – završio je Italijan.

 Zaista smo šokirani time što pojedini ljudi govore da je Damijan koristio drogu. Mi smo protiv droge i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo jer nemamo šta da krijemo. Mi smo ovde da predstavimo našu muziku i veoma smo srećni zbog naše pobede na Evroviziji, i želimo da se zahvalimo svima na podršci. Rokenrol nikad ne umire. Volimo vas – navodi se u objavi grupe „Maneskin“.

Ostavite komentar

Next Post

Zaječar: Još šest pozitivnih na covid-19

Пон мај 24 , 2021
Na osnovu 57 novoobrađenih PCR i Ag uzoraka, od juče na teritoriji grada Zaječara imamo još šest covid-19 pozitivnih osoba. Na Infektivnom odeljenju ZC Zaječar smešteno je 35 pacijenata. Na kiseoničkoj potpori je 20 inficiranih osoba. Na Infektivnom odeljenju preostalo je još 14 slobodnih mesta za smeštaj covid inficiranih osoba.

Radio Sport UŽIVO!

Translate »
%d bloggers like this: