Saša Mirković: “Štrajkujem glađu i žeđu sve dok Srbija ne postane slobodna i normalna država”

Štrajkujem dok se ne obezbede normalni izborni uslovi za sve političke partije i grupe građana podjednako, kako bi se održali slobodni izbori u Srbiji.

Trenutno jedini politički zatvorenik u Srbiji, poznati producent i političar Saša Mirković, predsednik pokreta Čuvari Srbije, koji se trenutno nalazi na odsluženju zatvorske kazne od godinu dana zbog navodne umešanosti u aferu “Paketići”, obratio se javnosti Srbije saopštenjem koje prenosimo u celosti:

“Štrajkujem glađu i žeđu, ne uzimam lekarske terapije zbog mog političkog progona koje sprovodi pravosuđe sve dok se ne utvrdi krivična odgovornost sudija koje su donele ovu lažnu presudu za krivično delo koje i ne postoji, a najmanje da sam ga ja izvršio.
Štrajkujem dok se ne obezbede normalni izborni uslovi za sve političke partije i grupe građana podjednako, kako bi se održali slobodni izbori u Srbiji.

Štrajkujem dok se pravosuđe ne oslobodi od političkog pritiska i ne postane nezavisno.
Štrajkujem dok se ne omoguće normalni uslovi za život ljudima koji se nalaze na odsluženju kazne zatvora, dok sva deca u Srbiji ne dobiju besplatno školovanje i novogodišnje paketiće”

1 thought on “Saša Mirković: “Štrajkujem glađu i žeđu sve dok Srbija ne postane slobodna i normalna država”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: