Пет. феб 22nd, 2019

Saša Mirković: O Vučiću ću loše govoriti samo u njegovom prisustvu!

Kandidat Narodnog radničkog pokreta za gradonačelnika Beograda Saša Mirković poručio je gostujući na Radio Serboni, da “nema nameru da loše govori o predsedniku Srbije, sem u njegovom prisustvu”

On je istakao da je “njegova dužnost da građane upozori na štetno delovanje predsednika, ali da neće govoriti o svemu što zna o Vučiću i onome što je radio“. Ipak, ukoliko bi se sučelili u TV duelu, Mirković obećava da bi “u tom slučaju bio vrlo direktan jer o svojim drugarima, iako su bivši, ne želi da govori loše iza njihovih leđa”.

-Ako o nekome iznosim nezgodno detalje i afere, on mora biti u mogućnosti da mi odgovori na argumente – ističe Mirković.

Inače, Vučić je svih ovih godina do sada odbio sve pozive za izlazak na televizijski duel sa Mirkovićem, uz kako on kaže, poligraf, pred narodom.

Politika

Vesti iz politike

Srđan Nogo: Smetam Bošku Obradoviću jer sam protiv privatizacije pokreta Dveri!

Poslanik i sada već bivši član Dveri Srđan Nogo isključen je iz tog pokreta odlukom disciplinske komisije u trenutku kada je najavio svoju kandidaturu za novog lidera i to grubim kršenjem zakona zbog čega će Boška Obradovića i druge odgovorne iz stranke goniti i krivično!

Translate »
%d bloggers like this: