Opet krivična prijava protiv Boška Ničića!

Kontroverzni gradonačelnik Zaječara i novopečeni vođa Vučićevih naprednjaka u Timočkoj Krajini Boško Ničić postao je najtuženiji čovek u svom gradu. Protiv njega su vođene mnoge parnice, tužili su ga i država i građani a prtiv njega vode se i sada brojni krivični predmeti.

Najnoviju tužbu protiv ovog profesionalnog političara i njegove “desne ruke” Vesne Bujić, javne pravobraniteljke grada Zaječara, podneo je predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik koalicije “Čuvari Srbije” Saša Mirković zbog izvršenja krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja ali i zbog krivičnog dela trgovine uticajem.

Elem, ovo dvoje tuženih (Ničić i Bujićeva) podneli su pre izvesnog vremena prijavu protiv Mirkovića zasnovanu na lažnim činjenicama po kojima je Mirković navodno oštetio grad Zaječar za 13miliona dinara u aferi “Paketići” iako su znali da Mirković nikakav prekršaj nije napravio.

Ta tužba protiv Mirkovića podneta je iz revanšističkih pobuda Boška Ničića koga je Mirković ranije pobedio na izborima a što ovaj nikako nije mogao da mu oprosti a ni da mu zaboravi.

Suđenje Mirkoviću po Ničićevoj i Bujićevoj prijavi je pokazalo da Mirković nije kriv i on je oslobođen svake odgovornosti ali zato sada on tuži Ničića i Bujićevu zbog nanete materijalne i nematerijalne štete koju su mu naneli lažnim prijavljivanjem i zločinačkog udruživanja radi ostvarivanja političke koristi.

Pitanje je na koliko ročišta će Ničić uspeti da se pojavi i da li mu se uopšte isplati da izlazi iz sudnice?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: