Obeležen Dan planete Zemlje

I ove godine Dan planete Zemlje obeležen je širom Srbije. Uglavnom školska omladina, aktivisti pojedinih ekoloških NVO i članovi Zelene ekološke partije – Zeleni zavrnuli su rukave i prionuli na čišćenje Srbije od divljih deponija.

Zelena ekološka partija - Dan planete Zemlje

OMLADINA ZELENE EKOLOŠKE PARTIJE NOVOG PAZARA U AKCIJI ČIŠĆENJA DIVLJIH DEPONIJA ZAJEDNO S PREDSEDNIKOM PARTIJE G.MITKOM NOKIĆEM

Članovi Zelene ekološke partije iz Novog Pazara pored akcije čišćenja divljih deponija izveli su svojevrsan performans povodom brutalne seče drvoreda u Novom Pazaru objavljujući umrlicu za posečeno drveće.

Posečen drvored u Novom Pazaru

Pojava masovnog, nekontrolisanog i protivzakonitog istrebljenja zelenog pojasa u Srbiji poprima zabrinjavajuće razmere. Država Srbije nemoćna je da se izbori s organizovanim kriminalnim grupama šumokradica što za posledicu ima ogoljavanje čitavih šumskih kompleksa.

Umrlica - drvored

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Kragujevac: Alternativa neće bojkotovati lokalne izbore

– Sve druge velike teme za grupu građana su gubljenje vremena, a drugima ostavljamo da procene da li žele da na izborima učestvuju i uz „rizik” da ćemo od raznih stručnjaka biti proglašeni za neke saradnike režima,

Translate »
%d bloggers like this: