NE SME NA POLIGRAF: Maju Gojković pozvala poslanica Dveri na poligraf zbog afere “Modrica”

Poslanica Dveri Marija Janjušević pitala je predsednicu srpskog parlamenta Maju Gojković da zajedno idu na poligraf zbog tvrdnji da su joj krajem oktobra poslanici Dveri napravili modricu * Janjuševićka je pitala i da li je i zbog čega doneta naredba o odustajanju od dalje istrage protiv bivšeg ministra Mlađana Dinkića

Marija Janjušević je upitala predsednicu Skupštine Maju Gojović “da li će da prihvatiti da ide sa njom na poligraf kako bi utvrdili da je nikada niko nije dotakao od poslanika Dveri, ni bilo koji drugu ženu” i da je “izjava Maje Gojković o modrici koju su joj navodno naneli poslanici Dveri kada su “upali” u njen kabinet lažna”.

Marija Janjušević je, na današnjoj sednici parlamenta, upitala Tužilaštvo za organizovani kriminal “da li je i zbog čega doneta naredba o odustajanju od dalje istrage protiv bivšeg ministra Mlađana Dinkića, koja je pokrenuta krajem 2014. godine zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj i pribavio imovinsku korist 730 miliona dinara bankama”.

Politika

Vesti iz politike

Sergej Trifunović: Ništa se neće dogoditi 13. Aprila, ali protesti su odradili svoje (VIDEO)

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović bio je gost OzonPresa u emisiji Otvoreno o svemu. On je izmneđu ostalog odgovorio na pitanje šta očekuje da će se desiti 13. aprila, za kada je zakazan veliki protest opozicije u Beogradu.

Translate »
%d bloggers like this: