“Naši” pozvali Srbe da ne glasaju za Dodika

SNP ”Naši” u otvorenom pismu pozivaju Srbe da otkažu poslušnost Miloradu Dodiku koji poziva na izdaju Kosova i Metohije i koji godinama uništava Republiku Srpsku. Tvrde da je riječ o običnom manipulatoru i politikantu koji izdaje srpske interese, krijući se iza patriotizma.

Pismo prenosimo u celosti:

Draga braćo,

kao predsednik SNP “Naši” koji su jedna od najstarijih patriotskih organizacija u Srbiji pozivam Vas da na opštim izborima otkažete bilo kakvu poslušnost Miloradu Dodiku, koji svesno i bez ikakve odgovornosti poziva na izdaju Kosova i Metohije, ali i koji Republiku Srpsku već godinama uništava u svakom segmentu i ne glasate za njega i njegov SNSD.

Milorad Dodik je politikant koji se krije iza patriotizma i time vešto manipuliše od prilike do prilike.

On je običan ratni profiter i manipulant koji se od bavljenja politikom ekstremno obogatio, dok je narod sve jadniji i siromašniji.

Milorad Dodik je dao sebi za pravo da bude gospodar života koji se pita čak i ko može da radi u Republici Srpskoj i otvoreno zapretio otkazima Srbima koji ne glasaju za njega.

Ono što je najstrašnije, Milorad Dodik je dao sebi za pravo da crta granice Kosova i prekraja ono za šta su krvarile generacije i generacije Srba.

Nema Srbina na svetu kojem nije stalo do Kosova, bez obzira gde se on nalazio i živeo. Da li je to Republike Srpska, Šumadija ili Vojvodina.

Milorad Dodik je tim činom dokazao da nema ništa sa srpskom istorijom i tradicijom i da je reč o jednom odrodu koji gleda samo svoj lični interes i kako da opstane na vlasti.

Njega ne ruše strane sile, agenture i ko zna ko već, jer je on njihov deo i on sprovodi njihove naume poput ovog o predaji Kosova.

Zato pozivam sve čestite Srbe da ne glasaju više za Milorada Dodika, vreme je da se srpski narod u Republici Srpskoj istrgne iz njegovih kandži i izbori za svoju slobodu i bolje sutra.

KAKO RADILI, TAKO NAM I BOG POMOGAO!

Ivan Ivanović

Predsednik SNP “Naši”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: