Lazićeva majka ozbiljno zabrinuta za sina! Darko ponovo imao udes!

Darko Lazić u ponedeljak uveče samo pukom srećom je uspeo da ponovo izbegne smrt kada je na vozilu kojim je upravljao pukla guma, zbog čega se zakucao u banderu, u mestu Prhovo između Pećinaca i Šimanovaca.

Darko Lazić-Foto:Printscreen Instagram

Njegova majka, kako priča njena komšinaica, u očajnom je stanju i planira da ide u crkvu, a ako treba i kod vračara da uradi nešto, jer je sad već ubeđena da mu je neko nešto vračao.

„Ok, može svakom da se desi neki peh, ali u Darkovom slučaju više puta je bio na ivici života i smrti. Majka ko majka brine i hoće svoje dete da sačuva. Baš mi je sinoć bila sva pogubljena. Kaže da ni Darka ne prepoznaje. Bio je zreo, vrlo bistar dečko sad kao da se nešto dešava sa njim. Pa žena je u pravu. Da je vozio nekom normalnom, dozvoljenom brzinom, i da je pukla guma, pa ne bi mogao da pokosi banderu i onako sleti sa puta, nego bi se negde zaustavio“, priča Darkova komšinica i dodaje:

„Branka misli da je njenom sinu neko nešto radio, bacio neku vradžbinu, jer drugo razumno rešenje nema. Rekla je da će da ode ovde do naše lokalne crkve da zapali sveću, da zamoli popa da očita Darku molitvu za zdravlje. Mada, u kakvom je stanju, mislim da će se raspitati da vidi i gde ima nekih vračara, da i tamo potraži pomoć ako treba. Ona se još od saobraćajke sva istraumira kad vidi Darka da seda u kola. Ženi nije dobro, a nisam baš sigurna ni da on nešto posebno vodi računa. Opet se vratio alkoholu, brzo vozi. Samo da mu se to jednog dana stvarno ne obije o glavu, de daj Bože“, zaključuje Darkova komšinica sa kojom se njegova mama duži.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar