Kuburović: Kupovinu državnih funkcija treba da istraže nadležni organi?!

Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović izjavila je da “kao ministar pravde nije upoznata sa informacijama koje je u javnosti izneo predsednik Republike i vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić da poseduje dokaze kako je grupa ljudi prikupljala novac da bi kupila visoku državnu funkciju”.

– Nisam upoznata s takvim informacijama, niti kao ministar pravde treba da znam šta rade nadležni organi u sprovođenju isptražnih radnji. Verujem da će sve informacije koje su iznete, biti ispitane od strane nadležnih organa – rekla je Kuburovićeva odgovarajući na novinarsko pitanje nakon otvaranja novog zatvora u Pančevu, zaboravljajući da je upravo ona nadležni organ na koji se poziva.

Ona je istakla da policija i tužilaštvo treba da rade svoj posao i da utvrde da li postoji nečija odgovornost u tom slučaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: