Kosovo: Narodna pravda bojkotuje izbore na Kosovu!

Pritisci, ucene, pretnje i prevara preuzeli ključnu ulogu u inače višegodišnje prljavim kampanjama od strane Srpske liste prema svim ostalim pojedincima i političkim opcijama na Kosovu, među Srbima

Građanska inicijativa Narodna pravda neće učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu zakazanim za 6. oktobar, izjavio je lider Inicijative Nenad Radosavljević.

„Kao članica Saveza za Srbiju, GI Narodna pravda se pridružuje političkim partijama i strankama članicama koje su se u tom smislu odredile prema izborima na isti način, ali ne spori pravo svim, po ideološkom opredeljenju sličnim političkim opcijama, da o tom pitanju zauzmu čak i drugačiji stav i da u skladu sa njim postupe“, rekao je Radosavljević.

Kao jedan od razloga za donošenje takve odluke, Radosavljević je naveo „neregularnost, koja se već i pre raspisivanja izbora pokazala kao neizlečiva bolest izbornog procesa na Kosovu“.

On je dodao da su „pritisci, ucene, pretnje i prevara preuzeli ključnu ulogu u inače višegodišnje prljavim kampanjama od strane Srpske liste prema svim ostalim pojedincima i političkim opcijama na Kosovu, među Srbima“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: