Još jedna krivična prijava protiv Boška Ničića!

Predsednik pokreta “Cela Srbija” i potpredsednik Saveza pokreta “Čuvari Srbije” Saša Mirković podneo je krivičnu prijavu protiv dojučerašnjeg najvećeg Vučićevog protivnika u Timočkoj Krajini a sada tamošnjeg vođe Srpske napredne stranke, kontroverznog političara Boška Ničića zbog lažnog prijavljivanja i nanošenja materijalne i nematerijalne štete.

U krivičnoj prijavi, Mirković je otkrio pozadinu nameštene afere “Paketići” u kojoj je lažno optužen da je navodno oštetio grad Zaječar za 14 miliona dinara. Tu aferu, tvrdi Mirković,  “montirao” mu je Boško Ničić iz revanšističkih pobuda.

Mirković je u montiranom procesu koji je protiv njega vođen dokazao da je nevin i da nikakve zloupotrebe nije bilo u njegovom radu, kao i da nije bilo nikakve “afere” i sada traži pravdu na sudu protiv nalogodavca hajke na njega i na njegovu porodicu.

Saša Mirković takođe najavljuje i krivično gonjenje sudija i tužilaca koji su, po Ničićevom nalogu, učestvovali u harangi protiv njega.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: