IRKA: Odbijen predlog o legalizaciji lečenja kanabisom!

Nema lečenja kanabisom i ekstraktima cvetova za teško bolesne i nema prestanka hapšenja bolesnih koji se ilegalno leče * Poslanici srbijanske skupštine odbili su predlog izmena zakona, mnogi nisu ni bili prisutni kada se glasalo o tom predlogu što govori o tome koliko ih zanima zdravlje onih koji su ih birali na izborima
Goran Čabradi poslanik Zelene stranke, podneo je u ime građana 23. marta predlog izmena zakona u delu o kanabisu, koji omogućava sadnju, lečenje i istraživanja u Srbiji. Samo deset poslanika je normalno i humano glasalo ZA.
Potpuno nezainteresovanih 149 poslanika je nemo odlučilo da ignoriše zakon koji bi momentalno pomogao desetinama hiljada teško bolesnih pacijenata, jer za njihove bolesti medicina danas nema leka, a evidentno je da im kanabis pomaže i leči.

Zakon će biti podnošen a mi ćemo se ilegalno lečiti i svedočiti, dok god se cenjeni poslanici koje plaćamo da bi radili u interesu nas građana i države Srbije, ne odluče da pokažu onu mrvu samilosti i omoguće nam naša osnovna ljudska prava koja su garantovana Ustavom Srbije, kažu u ovom udruženju građana.

Hits: 10

Podeli ovo:

Šta mislite o ovome?

Napišite komentar

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*