FARSA: Milan Radojičić u policiji na saslušanju zbog ubistva Olivera Ivanovića!

Prema nezvaničnim saznanjima, Radojičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića ali odbija i poligrafsko ispitivanje * Nezvanično saznajemo da se Radojičić neće vraćati na Kosovo i da će život i političku karijeru nastaviti u Beogradu kao visoki funkcioner i poslanik Srpske napredne stranke zbog diplomatskog imuniteta koji će mu obezbediti neizručivanje pravosudnim organima Kosova

Kontroverzni kosovski tajkun i potpredsednik Vučićeve tzv. Srpske liste Milan Radojičić trenutno je na saslušanju u srpskoj policiji u vezi sa istragom ubistva jednog od lidera Srba sa KiM Olivera Ivanovića!

Kako saznajemo, srpsko tužilaštvo naložilo je saslušanje Radojičića nakon izjava iz tužilaštva u Prištini o njegovoj umešanosti u ovaj zločin.

Prema nezvaničnim saznanjima, Radojičić kategorično negira bilo kakvu vezu sa ubistvom Ivanovića ali odbija i poligrafsko ispitivanje.

Izgleda da je sve ovo samo još jedna predstava za javnost u cilju zataškavanja Oliverovog ubistva.

Nezvanično saznajemo i da se Radojičić neće vraćati na Kosovo i da će život i političku karijeru nastaviti u Beogradu kao visoki funkcioner i poslanik Srpske napredne stranke zbog diplomatskog imuniteta koji će mu obezbediti neizručivanje pravosudnim organima Kosova.

Ovo fiktivno hapšenje ima za svrhu spiranje ljage s Radojičića i predsednika Srbije i alibi za dalji angažman Radojičića u političkom i ekonomskom životu Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: