ELEMIR: Katastrofalan pomor ribe u Tisi

Situacija jer strašna, mi smo uspeli tek deo ribe da izvadimo. Desilo se to da je voda naglo opala i sad praktično imamo veću koncentraciju ribe, pa je došlo do njenog velikog pomora, kaže Dušan Ćurguz iz Udruženja ribiolovaca iz Elemira

Pomor ribe u ElemiruHoror u Tisi …

ELEMIR – U staroj Tisi kod Elemira došlo je do velikog pomora ribe. Kako je rekao Dušan Ćurguz iz Udruženja ribiolovaca iz Elemira, ribolovci su juče pokušavali da spasu deo ribe, ali su učinci neznatni zbog, kakao je naveo “katstrofalnog pomora”.

On je kazao i da bi danas trebalo da počne ozbiljnija akcija na čišćenju ovog lokaliteta, koje je inače staro prirodno mrestilište, jer očekuju dolazak nadležnih ribočuvara.

“Situacija jer strašna, mi smo uspeli tek deo ribe da izvadimo. Desilo se to da je voda naglo opala i sad praktično imamo veću koncentraciju ribe, pa je došlo do njenog velikog pomora”, rekao je Ćurguz.

On je kazao i da su iz lokalnog ribolovačkog udruženja pre dva ti meseca upozorili Ribolovački savez Vojvodine da bi moglo doći do ovakve katastrofe, ali da očigledno njihove akcije nisu bile dovoljne da pomor spreče.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nZpX8c0m8Rc]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: