ELEMIR: Katastrofalan pomor ribe u Tisi

Situacija jer strašna, mi smo uspeli tek deo ribe da izvadimo. Desilo se to da je voda naglo opala i sad praktično imamo veću koncentraciju ribe, pa je došlo do njenog velikog pomora, kaže Dušan Ćurguz iz Udruženja ribiolovaca iz Elemira

Pomor ribe u ElemiruHoror u Tisi …

ELEMIR – U staroj Tisi kod Elemira došlo je do velikog pomora ribe. Kako je rekao Dušan Ćurguz iz Udruženja ribiolovaca iz Elemira, ribolovci su juče pokušavali da spasu deo ribe, ali su učinci neznatni zbog, kakao je naveo “katstrofalnog pomora”.

On je kazao i da bi danas trebalo da počne ozbiljnija akcija na čišćenju ovog lokaliteta, koje je inače staro prirodno mrestilište, jer očekuju dolazak nadležnih ribočuvara.

“Situacija jer strašna, mi smo uspeli tek deo ribe da izvadimo. Desilo se to da je voda naglo opala i sad praktično imamo veću koncentraciju ribe, pa je došlo do njenog velikog pomora”, rekao je Ćurguz.

On je kazao i da su iz lokalnog ribolovačkog udruženja pre dva ti meseca upozorili Ribolovački savez Vojvodine da bi moglo doći do ovakve katastrofe, ali da očigledno njihove akcije nisu bile dovoljne da pomor spreče.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Sergej Trifunović: Ništa se neće dogoditi 13. Aprila, ali protesti su odradili svoje (VIDEO)

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović bio je gost OzonPresa u emisiji Otvoreno o svemu. On je izmneđu ostalog odgovorio na pitanje šta očekuje da će se desiti 13. aprila, za kada je zakazan veliki protest opozicije u Beogradu.

Translate »
%d bloggers like this: