Dosije “Mitrović” (3): Nada Bodrožić: Moju Ivanu su ubili, žena Željka Mitrovića joj je pretila!

– Moja Ivana je “overena”, neko joj je ubrizgao 400 miligrama “propofola” u ruku. Na nadležnima je da utvrde ko je to učinio – govorila je Nada Bodrožić, majka pokojne Ivane Bodrožić koja je nađena mrtva u hotelskoj sobi u “Hajatu”. – Sigurna sam samo u jedno, a to je da Ivana nije izvršila samoubistvo. Bila je u ljubavi sa Željkom Mitrovićem, a on joj je obećavao da će zbog nje ostaviti svoju suprugu.

Nesrećna devojka ubijena je 2014. godine, a njena majka dve i po godine kasnije. Nada je stradala u saobraćajnoj nesreći pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima a istraga je vođena traljavo i bez ikakvih rezultata.

– Znam da moja ćerka nije tražila taj lek i to sve stoji u prepisci u njenom mobilnom telefonu. Da je policija radila svoj posao i odmah odnela kutiju „propofola“ sa sobom i uporedila je sa onima na VMA, ne bi do ovoga došlo. Takođe, nisu bili u stanju da otključaju Ivanin mobilni u kojem se vide poruke koje je moja ćerka razmenila sa Pavlovićem. U tim porukama stoji da ona ne želi da joj on donosi taj lek – dodala je Nada.

Nada Bodrožić je bila poslanica Nove Srbije u pokrajinskom parlamentu koja je naprasno “preletela” u Demokratsku stranku, a njen glas održao je na vlasti Bojana Pajtića i DS što je još jedan motiv više za njenu smrt jer se radi i o političkoj pozadini ubistva!

Tužilac koji je traljavo obavio uviđaj naredio je da se izvrši kompletno veštačenje vozila kako bi se utvrdilo da li je bilo u ispravnom stanju. Takođe, treba da se utvrdi da li je u udesu učestvovalo i treće vozilo, koje je pobeglo posle nesreće. Utvrdiće se kojom se brzinom kretala, kao i da li je bilo tragova kočenja – kaže sagovornik blizak istrazi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: