Dosije “Mitrović” (2): Ivanu ubio otrovnim lekom iz otpada, osuđen na samo osam meseci zatvora!

– Za svakog pacijenta je propisana određena količina anestetika koji mu se sme dati. Nekom se daje više, nekom manje, tako da u ampulama ostane određena količina “propofola” koja se baca. Taj otpad je uziman i prosleđivan Ivani – kaže izvor blizak istrazi  Ivana Bakić Bodrožić, koja je pronađena mrtva u sobi u hotelu “Hajat”, a nabavljala je otpatke anestetika “propofol“, koji su poluiskorišćeni bacani u đubre, saznaje Rikošet.

Tehničar sa VMA Ljubiša Pavlović ne samo da je Ivanu odvezao na VMA i vratio je u hotel “Hajat”, već joj je upravo on i stavio braunilu u toj ustanovi, pokazuju rezultati DNK analize uzoraka uzetih sa kanile koja je pronađena u Ivaninoj ruci. Izvor iz istrage kaže da su najnoviji rezultati urađeni na VMA potvrdili da je upravo Ljubiša Pavlović, poznat po nadimkom Buki, zaposlen na kardiopulmo reanimator, Ivani u venu postavio braunilu.

– Mi smo od početka imali podatak da je u pitanju muška osoba. Naknadnim pretragama utvrđeno je da otisci prstiju sa kanile odgovaraju Ljubiši P., što ukazuje na to da je on Ivani plasirao braunilu u venu. Sve nalazi, koji podrazumevaju rezultate krvi, obdukcije, toksikologiju, ali i tragove DNK trebalo bi da dobijemo danas ili sutra. Inače, posle veštačenja Ljubišinog telefona utvrđeno je da su on i Ivana kobnog dana komunicirali. Na osnovu tih dokaza i onih koji su prikupljeni u istrazi biće podneta krivična prijava protiv Ljubiše P. zbog neovlašćene preprodaje medicinskih preparata i pomagala. Zbog smrtnog ishoda, kazna zatvora za to krivično delo je do osam godina – objašnjava izvor.

Ljubiša Pavlović, medicinski tehničar sa Vojno medicinske akademije, nelegalno je prodavao anestetik “propofol” od kog je preminula Ivana Bodrožić u hotelu Hajat decembra 2014. godine, i Treći osnovni sud u Beogradu osudio ga je na samo osam meseci zatvora i 50.000 dinara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: