BRUKA: Na konkursu ministarstva sve isto kao u vreme Dulića i žutih lopova! !

Konkurs su opet (!) prošle NVO koje su bile favorizovane za vreme totalitarne drpokrature Demokratske stranke i njenih pomagača. Krajnje je vreme da se konačno formira zasebno ministarstvo ekologije u kome neće raditi kriminogeni kadrovi Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije koju je finansirao crnogorski narko-kartel Miše Banane prljavim novcem od prodaje kokaina deci Srbije. 

Konkurs 4

Pristrasnost i partijska obojenost u žuto komisije koja odobrava projekte vezane za ekologiju unazad desetak godina prevazišli su svaku meru tolerancije i uzrokuju masovno odvraćanje ekoloških aktivista širom Srbije od daljeg bavljenja zaštittom životne sredine. Prema nekim ocenama ovde se čak radi o organizovanom  kriminalu odnosno planskom  ispumpavanju budžeta koje se odvija pod plaštom tzv. “sufinansiranja” projekata.

Konkursnа komisijа zа sprovođenje postupkа dodele sredstаvа po Jаvnom konkursu zа sufinаnsirаnje projekаtа udruženjа i drugih orgаnizаcijа civilnog društvа u oblаsti zаštite životne sredine u 2015. godini od 29. mаjа 2015. godine, nаkon utvrđenog Predlogа liste vrednovаnjа i rаngirаnjа prijаvljenih projekаtа udruženjа i drugih orgаnizаcijа civilnog društvа u oblаsti zаštite životne sredine, objаvljenog nа internet strаnici Ministаrstvа 6. аvgustа 2015. godine, rаzmotrenih prigovorа i dostаvljenih dokаzа o obezebeđenju dodаtnih finаnsijskih sredstаvа zа reаlizаciju projektа koji su predlogom liste predloženi zа sufinаnsirаnje utvrdilа je konаčnu Listu vrednovаnjа i rаngirаnjа prijаvljenih projekаtа udruženjа i drugih orgаnizаcijа civilnog društvа u oblаsti zаštite životne sredine.

Konkurs 3

Konkurs 2

Konkurs 1

Novac su po ko zna koji put dobili tzv. Mladi istraživači Srbije koje je osnovala komunistička država Srbija pre pola veka i koji se još uvek lažno predstavljaju kao NVO samo da bi eventualno dobijali sredstva iz inostranih fondova. Pored njih, Unija ekologa (UNECO) koja je u vlasništvu zloglasnog Jordana Aleksića poznatijeg kao “Ubica ekologije”  (nekadašnjeg ministra ekologije Nove demokratije u vladi SPS, Srpske radikalne stranke i JUL-a)  opet je dobila sredstva od siromašnih poreskih obveznika Srbije iako su već dobili silne milione od lažnog ortopeda Olivera Dulića, bivšeg ministra ekologije iz redova lopovske Demokratske stranke koji je ojadio budžet Fonda za zaštitu životne sredine Republike Srbije zbog čega mu se sada sudi.

Kao što se vidi iz priloženog, konkurs su opet (!) prošle NVO koje su bile favorizovane za vreme totalitarne drpokrature Demokratske stranke i njenih pomagača. Krajnje je vreme da se konačno formira zasebno ministarstvo ekologije u kome neće raditi kriminogeni kadrovi Demokratske stranke i Socijalističke partije Srbije koju je finansirao crnogorski narko-kartel Miše Banane prljavim novcem od prodaje kokaina deci Srbije.

Translate »
%d bloggers like this: