Bela Palanka: Osnovan odbor Zelene ekološke partije

Bela Palanka – U živopisnom mestu na jugu Srbije juče je formiran opštinski odbor Zelene ekološke partije. Ova prelepa varošica sa svim preduslovima za razvoj etno, eko, seoskog i ribolovnog turizma postala je još jedna, 87 u nizu opština u kojoj je konstituisan odbor jedine autentične zelene opcije na političkoj sceni Srbije.

Bela Palanka - odbor Zelene ekološke partije
Bela Palanka – odbor Zelene ekološke partije

Osnivačkom skupu prisustvovali su kao gosti predstavnici u tom mestu takođe opozicione Srpske napredne stranke dajući na taj način podršku razvoju zelene ideje u Beloj Palanci.

Skupu su prisustvovali predsednik Zelene ekološke partije Mitko Nokić koji je tom prilikom održao prigodan govor i potpredsednik partije Miroslav Pavlović – Kepa.

Za predsednicu opštinskog odbora Zelene ekološke partije u Beloj Palanci izabrana je Tamara Mladenović, diplomirani defektolog.

Bela Palanka je prirodno ishodište za plasiranje i razvoj zelene ideje i programa Zelene ekološke partije s nesumnjivo dobrim prognozama za ostvarenje političkog uticaja zelene ideje u ovom delu Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Kragujevac: Alternativa neće bojkotovati lokalne izbore

– Sve druge velike teme za grupu građana su gubljenje vremena, a drugima ostavljamo da procene da li žele da na izborima učestvuju i uz „rizik” da ćemo od raznih stručnjaka biti proglašeni za neke saradnike režima,

Translate »
%d bloggers like this: