Bela Crkva: Opštinari zapustili grad, naprednjaci ga uređuju volonterski!!

Turistička sezona samo što nije počela, a u “turističkom srcu Banata”, kako iz milošte lokalni vlastodršci zovu Belu Crkvu, đubreta i korova na sve strane. Sve lokacije koje bi turistima a i našim sugrađanima mogle biti interesantne su u katastrofalnom stanju.

SNS Bela Crkva - ekološka akcija 1
OO SNS Bela Crkva je odlučio da tu bedu više ne gleda već da svake Nedelje održi barem po jednu radnu akciju, kako bismo dočekali goste na način na koji se gosti i dočekuju a i kako bismo svi mi mogli na tim lokacijama da se odmaramo i uživamo. Prva akcija od više planiranih održana je na našem vidikovcu i izletištu “Tri krsta”. Pozvali smo i nevladin sektor koji se bavi ekologijom i zaštitom životne sredine da nam se u tome pridruži.

SNS Bela Crkva - ekološka akcija 2

Ovu priliku koristimo da pozovemo i sve građane Bele Crkve da nam pomognu da uredimo naš grad, kad već oni koji su za to debelo plaćeni našim parama ne žele da urade. O svakoj akciji koju planiramo svi će biti blagovremeno obavešteni. Kako je prošla prva akcija, možete videti na fotografijama. A naša preporuka vam je da se sami prošetate do “Tri krsta” i u urađeno sami uverite. Svaki predlog kao i svaka kritika su dobrodošli.

OO SNS Bela Crkva

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: