Zvezdin revanš Partizanu istom razlikom!

Hokejaši Crvene zvezde slavili u “večitom derbiju”.
U prvom kolu slavio je Partizan 7:5, a u trećem Crvena zvezda 4:2.
Hokejaši crveno-belih revanširali su se “večitom rivalu” i samo osam dana posle poraza – pobedili. Po trećinama je bilo 2:2, 1:0, 1:0.
Mladi tim Nenada Milinkovića slavio je u neizvesnom i napetom duelu protiv znatno iskusnijeg rivala, čime je već u uvodnom delu sezone najavljena uzbudljiva borba za što bolju poziciju u plej-ofu.
Golove za Crvenu zvezdu postigli su Mihal Danijel, Evgenij Leonov, Vasilije Anđelković i Vojin Dragović, dok su strelci za Partizan bili Nenad Raković i Marko Milovanović.
Na tabeli prvenstva Srbije vodi Partizan sa šest bodova iz tri utakmice, Zvezda ima tri boda iz dve utakmice, a Vojvodina i NS Stars su bez bodova.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: