Zvezdi se crno piše u Parizu: Nejmar razigraniji nego ikad! (VIDEO)

Nastavlja se Nejmarova tortura francuskih golmana! Pariz Sen Žermen je upisao i osmu prvenstvenu pobedu, savladavši Nicu na Azurnoj obali (3:0), a Brazilac je blistao na terenu


PSŽ je zgromio Nicu sa 3:0, a rezultat je, gledajući šanse, mogao da bude još dosta ubedljiviji. I to nije baš dobra vest za Crvenu zvezdu pred duel sa “svecima” u sredu u Parizu u Ligi šampiona.

A, pogotovo zastrašujuće deluje Nejmar, koji je sa dva gola protiv Nice izbio na prvo mesto liste strelaca Lige 1 sa sedam pogodaka u osam kola.

Treći gol za PSŽ protiv Nice postigao je Nkunku.

Trener “svetaca” Tomas Tuhel izveo je na teren tim: Areola, Kerer, Tijago Silva, Kimpembe, Koreja, Rabio, Nkunku (od 57. Bernat), Dijabi (od 72. Čupo-Moting), Di Marija (od 72. Verati), Nejmar, Mbape.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: