ŽRTVA POLITIČARA: Ničić me je iskoristio, pa me zaboravio!

Boško Ničić mi je obezbedio smeštaj i hranu samo dok je trajala kampanja za izbore a posle je prestao da mi pomaže, žali se Ljubiša Avramelović, legenda boksa iz Zaječara.

Ničić je posle objavljivanja vesti da ugledni sportista živi u pregrađenoj štali i zarađuje čisteći ulice, odlučio da mu obezbedi smeštaj. U to vreme se znalo da će uskoro biti opštinski izbori.

Za sudbinu uglednog sportiste, koji je od 1979. do 1985. četiri puta bio prvak Srbije u kategoriji papir-muva, dva puta vicešampion Jugoslavije, reprezentativac SFRJ, javnost je saznala posle napisa u novinama.

– Ničiću sam bio kao papirna maramica, posle upotrebe me je bacio. Bio sam mu potreban dok je trajala kampanja, slikao se sa mnom na televiziji. Kad su prošli izbori, nije me poznavao na ulici – kaže Avramelović.

Kaže da je Ničić platio kiriju do 1. avgusta, hranu je prestao da plaća posle juna, kad je izgubio na izborima, a komunalije je izmirio samo za prvi mesec.

– Nisam se ja dogovarao s gazdama stana i kafane, a sad od mene traže da im platim – priča poznati bokser. Kaže da je prestao da jede u restoranu pre desetak dana jer bi dug od 7.500 dinara bio još veći. Gazda od njega za komunalije traži oko 14.000 dinara…

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: