Zna se zbog kog igrača je FIBA suspendovala Zvezdu

FIBA suspendovala crveno bele – Gal Mekel “presavio tabak” i tužio crveno-bele
Pored dugovanja prema igračima koji su trijumfalno završili takmičarsku 2016/2017. sezonu, KK Crvena zvezda primorana je da rešava i “repove” iz prethodnih sezona, i to nije novost, ali sada, posle izrečene suspenzije od strane FIBA, ta obaveza postaje dodatni teret i stvar koja podrazumeva što hitniju reakciju.
Nije tajna da trostruki uzatopni šampion Srbije duguje nekolicini igrača iz prethodnih sezona, a navodno je jedan od njih podneo tužbu zbog čega je FIBA i reagovala, kao i u većini sličnih slučajeva.
U pitanju je, kako saznaje portal Sportklub, Izraelac Gal Mekel koji je angažovan na početku sezone 2015, ali kako nije ispunio očekivanja u Evroligi, dobio je otkaz.
Od ranije je poznato da klub sa Malog Kalemegdana duguje i Bobanu Marjanoviću, Jaki Blažiču, Maiku Cirbesu, Tarensu Kinziju i Vladimiru Štimcu, međutim oni su pokazali razumevanje za probleme koje klub ima.
Zvezdi, kojoj ni dugogodišnje učešće u Evroligi nije obezbedilo finansijsku stabilnost, nakon novog uspeha na domaćoj i regionalnoj sceni ostaju mnoga otvorena pitanja, počevši od samog vođstva kluba, pa do trenera koji je najavio odlazak, do igračkog kadra, s obzirom na to da su nekolicini igrača ugovori sa klubom istekli.
Izvor i foto Telegraf

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: