Zna se zbog kog igrača je FIBA suspendovala Zvezdu

FIBA suspendovala crveno bele – Gal Mekel “presavio tabak” i tužio crveno-bele
Pored dugovanja prema igračima koji su trijumfalno završili takmičarsku 2016/2017. sezonu, KK Crvena zvezda primorana je da rešava i “repove” iz prethodnih sezona, i to nije novost, ali sada, posle izrečene suspenzije od strane FIBA, ta obaveza postaje dodatni teret i stvar koja podrazumeva što hitniju reakciju.
Nije tajna da trostruki uzatopni šampion Srbije duguje nekolicini igrača iz prethodnih sezona, a navodno je jedan od njih podneo tužbu zbog čega je FIBA i reagovala, kao i u većini sličnih slučajeva.
U pitanju je, kako saznaje portal Sportklub, Izraelac Gal Mekel koji je angažovan na početku sezone 2015, ali kako nije ispunio očekivanja u Evroligi, dobio je otkaz.
Od ranije je poznato da klub sa Malog Kalemegdana duguje i Bobanu Marjanoviću, Jaki Blažiču, Maiku Cirbesu, Tarensu Kinziju i Vladimiru Štimcu, međutim oni su pokazali razumevanje za probleme koje klub ima.
Zvezdi, kojoj ni dugogodišnje učešće u Evroligi nije obezbedilo finansijsku stabilnost, nakon novog uspeha na domaćoj i regionalnoj sceni ostaju mnoga otvorena pitanja, počevši od samog vođstva kluba, pa do trenera koji je najavio odlazak, do igračkog kadra, s obzirom na to da su nekolicini igrača ugovori sa klubom istekli.
Izvor i foto Telegraf

Podeli ovo:

Šta mislite o ovome?

Napišite komentar

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*