ZELENA STRANKA : Bez kandidata, i bez podrške drugim kandidatima

Predsedništvo Zelene stranke, na sinoć održanoj sednici, donelo je odluku da ne podrži ni jednog predsedničkog kandidata

Imajući u vidu da Zelena stranka za ove predsedničke izbore nije kandidovala svog kandidata,  članovima, simpatizerima i glasačima ostavljamo da svojom slobodnom voljom odluče da li će i za koga glasati.
Zelena stranka je proevropskog opredeljenja i nastojaće da se ti sistemi vrednosti i dalje zastupaju kako u zemlji, tako i u svetu. Od novoizabranog predsednika, koji god da dobije poverenje građanki i građana Srbije, očekujemo da na najbolji način reprezentuje Srbiju u svetu i da neguje te vrednosti.
Našu politiku smo kandidovali na prošlim izborima i dobili smo  poverenje glasača. I dalje ćemo nastojati da negujemo te sisteme vrednosti, kao i da svaku potencijalnu saradnju sa drugim političkim opcijama zasnivamo na njima.

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: