ZELENA STRANKA : Bez kandidata, i bez podrške drugim kandidatima

Predsedništvo Zelene stranke, na sinoć održanoj sednici, donelo je odluku da ne podrži ni jednog predsedničkog kandidata

Imajući u vidu da Zelena stranka za ove predsedničke izbore nije kandidovala svog kandidata,  članovima, simpatizerima i glasačima ostavljamo da svojom slobodnom voljom odluče da li će i za koga glasati.
Zelena stranka je proevropskog opredeljenja i nastojaće da se ti sistemi vrednosti i dalje zastupaju kako u zemlji, tako i u svetu. Od novoizabranog predsednika, koji god da dobije poverenje građanki i građana Srbije, očekujemo da na najbolji način reprezentuje Srbiju u svetu i da neguje te vrednosti.
Našu politiku smo kandidovali na prošlim izborima i dobili smo  poverenje glasača. I dalje ćemo nastojati da negujemo te sisteme vrednosti, kao i da svaku potencijalnu saradnju sa drugim političkim opcijama zasnivamo na njima.

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: