Zaječar: Zelena lista Srbije podržala Grupu građana "Svi za Zaječar" na lokalnim izborima

Povodom predstojećih lokalnih izbora u Zaječaru u Nedelju 23. Aprila, Zelena lista Srbije odlučila je jednoglasno na sednici Glavnog odbora održanoj 18. Aprila 2017. godine u Beogradu da podrži izbornu listu Grupe građana “Svi za Zaječar” pod rednim brojem 5  – “Istrajno i časno za život”, koja jedina od svih ponuđenih lista posvećuje punu pažnju zaštiti životne sredine i tako pokazuje odgovornost i brigu o svim građanima Zaječara.
Pozivamo sve građane Zaječara kojima je životna sredina na prvom mestu, da u Nedelju složno izađu na birališta i da daju svoj glas kandidatima liste broj 5, i tako pokažu da nisu podlegli partijskim euforijama i podelama u tom gradu, koje forsiraju beogradske partije preko svojih lokalnih plaćenika, i da im je Zaječar u srcu i iznad svega.
Očekujemo da Zaječarci glasaju za svoje ljude, a ne za one koje je Beograd odredio partijskim dekretima a na štetu Zaječara!
Zelena lista Srbije
 

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: