Zaječar: Zelena lista Srbije podržala Grupu građana "Svi za Zaječar" na lokalnim izborima

Povodom predstojećih lokalnih izbora u Zaječaru u Nedelju 23. Aprila, Zelena lista Srbije odlučila je jednoglasno na sednici Glavnog odbora održanoj 18. Aprila 2017. godine u Beogradu da podrži izbornu listu Grupe građana “Svi za Zaječar” pod rednim brojem 5  – “Istrajno i časno za život”, koja jedina od svih ponuđenih lista posvećuje punu pažnju zaštiti životne sredine i tako pokazuje odgovornost i brigu o svim građanima Zaječara.
Pozivamo sve građane Zaječara kojima je životna sredina na prvom mestu, da u Nedelju složno izađu na birališta i da daju svoj glas kandidatima liste broj 5, i tako pokažu da nisu podlegli partijskim euforijama i podelama u tom gradu, koje forsiraju beogradske partije preko svojih lokalnih plaćenika, i da im je Zaječar u srcu i iznad svega.
Očekujemo da Zaječarci glasaju za svoje ljude, a ne za one koje je Beograd odredio partijskim dekretima a na štetu Zaječara!
Zelena lista Srbije
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: