Уто. јан 15th, 2019

Vukadinović: Samo glupi ili zlonamerni mogu Karanovićku da stave da predvodi protest!

Kontroverzni političar i poslanik Đorđe Vukadinović, u javnosti poznat i kao “Đoka Vlah” zbog kandidovanja na listi manjinske vlaške partije samo da bi preskočio cenzus i upao u skupštinu po svaku cenu, poslao je poruku na Tviteru svom opozicionom kolegi Bošku Obradoviću, uoči protesta dela opozicije najavljenih za danas u Beogradu


Vukadinović se sinoć oglasio na Tviteru povodom protesta Đilasovog tabora koji se večeras održava u Beogradu pod parolom ‘Stop krvavim košuljama’, pitanjem upućenim lideru Dveri Bošku Obradoviću.

– Pretpostavljam da se ovo mnogima neće dopasti: Mislim da je onaj ko osobu koja je opravdavala nato intervenciju stavi za govornika na narodnom protestu protiv nasilja, ili prilično glup, ili zlonameran – napisao je na svom Tviter nalogu Vukadinović.

Da podsetimo, glumica Mirjana Karanović koja će danas predvoditi protest, izjavila je svojevremeno da je NATO bombardovanje Srbije bilo opravdano jer “decu koja ne slušaju treba kazniti”?!

To što je Srbija tokom 88 dana proživela pravi pakao, sa poslednicama koje i danas svi u Srbiji osećamo, za deo opozicije okupljen oko kontroverznog tajkuna Đilasa izgleda više nije važno.

Šta mislite o ovome?

loading...

Politika

Vesti iz politike

Niš: Održan narodni protest “Za Niš bez straha” (Video)

U Nišu je večeras održan protest na Trgu kralja Milana pod nazivom “STOP TERORU-ZA NIŠ BEZ STRAHA#1od 5miliona”. Kako je najavljeno, na protestu će građani iskazati nezadovoljstvo, a organizovao ga je Pokret mladih “Za Niš bez straha”.

Translate »
%d bloggers like this: