Vučićevi spinovi i pecanje naivne opozicije

Pred svake izbore na koje opozicija kobajagi neće da izaðe zbog medijske cenzure i kraðe glasova, Vučićevi mediji izbace spinove kako je SNS pred raspadom, kako Vučiću izdajnici rade o glavi i rasturaju mu partiju, kako je Dačić viðen da peva ‘Miljacku’ kod Ðilasa na slavi, kako je Vučić izdan, prodan, usamljen i gotov…

Poznato je da se na Vučićeve spinove, naivna opozicija uvek upeca i potrči na izbornu klanicu na kojoj bude samlevena i osramoćena uvek gore nego na prethodnim izborima.
Pred proślogodiśnje izbore u Beogradu (baś uoči Srpske Nove godine!), Vučićevi mediji plasirali su lažnu vest sa ISTIM naslovom koji danas (na srpski Božić!) krasi sve novine u Srbiji!
Dakle, Vučićeva propagandna maśinerija se viśe i ne trudi da ubedljivo laže nego kopira stare, već plasirane laži, onda kada treba da navuče opoziciju na izbore koji će cementirati Vučićevu diktaturu i dati joj joś jedan legitimitet.
Samo krajnje naivni mogu da poveruju da je Vučić zaista ‘gotov’ i da će izgubiti na izborima baś sada kada je medijski jači nego ikada i kada je opozicija nesložna i bez ikakve koncepcije.
Vučić možda jeste lud, ali sigurno nije glup i nikada se ne sme potcenjivati…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: