Vučićevi spinovi i pecanje naivne opozicije

Pred svake izbore na koje opozicija kobajagi neće da izaðe zbog medijske cenzure i kraðe glasova, Vučićevi mediji izbace spinove kako je SNS pred raspadom, kako Vučiću izdajnici rade o glavi i rasturaju mu partiju, kako je Dačić viðen da peva ‘Miljacku’ kod Ðilasa na slavi, kako je Vučić izdan, prodan, usamljen i gotov…

Poznato je da se na Vučićeve spinove, naivna opozicija uvek upeca i potrči na izbornu klanicu na kojoj bude samlevena i osramoćena uvek gore nego na prethodnim izborima.
Pred proślogodiśnje izbore u Beogradu (baś uoči Srpske Nove godine!), Vučićevi mediji plasirali su lažnu vest sa ISTIM naslovom koji danas (na srpski Božić!) krasi sve novine u Srbiji!
Dakle, Vučićeva propagandna maśinerija se viśe i ne trudi da ubedljivo laže nego kopira stare, već plasirane laži, onda kada treba da navuče opoziciju na izbore koji će cementirati Vučićevu diktaturu i dati joj joś jedan legitimitet.
Samo krajnje naivni mogu da poveruju da je Vučić zaista ‘gotov’ i da će izgubiti na izborima baś sada kada je medijski jači nego ikada i kada je opozicija nesložna i bez ikakve koncepcije.
Vučić možda jeste lud, ali sigurno nije glup i nikada se ne sme potcenjivati…

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: