Vučić kupio i Kurir?

Poznati tabloid Kurir dobilo je novog strateškog partnera * Ovo fiktivno “strateško partnerstvo” liči na kupovinu koja je skrivena iza neke nebitne fantomske firme * Pouzdani izvori kažu da je Vučić sada medijski spreman za nove izbore i referendum o razgraničenju s Kosovom, kao i za finalni obračun sa ostatkom tzv. žute opozicije okupljene oko Dragana Đilasa i njegovog Saveza za promene

Naime, izvesna firma Wireless Media iz Beograda novi je strateški partner Kurira. Ta firma upravlja portalom Mondo koji je u vlasništvu Telekoma Srbija. Štaviše, sedište Wireless Media i portala Mondo je na istoj adresi!

Kada se uzme u obzir da Wireless Media sarađuje sa Telekomom, odnosno da vode njihov portal, i da je nekadašnji zaposleni u Wireless Media bio ni manje ni više nego Goran Vesić (Izvršni direktor kompanije “Wireless media d.o.o.” od 2004. do 2008. godina) onda je svaka sumnja da je režim Aleksandra Vučića kupio Kurir opravdana.

Wireless Media je bila deo i predizborne kampanje za beogradske izbore. Radili su projekat za naprednjake u Beogradu pod nazivom “Beograd živi”. Ko je platio sve te reklame, državni Telekom ili neko drugi, nije poznato.

Interesantan je i podatak da je sajt Beograd živi postavljen na istim serverima Telekoma na kojima se nalazi i sajt www.vucic.rs!

Da je Vučić kupio Kurir, odavno se vidi po njihovim tekstovima. Kurir, Informer, Alo i Srpski telegraf imaju bukvalno identičnog urednika jer objavljuju iste vesti, čak i sa istim naslovima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: