Vojvođanska partija: Novi Sad i Vojvodina neće biti poligon za fašizam!

Vojvođanska partija najoštrije osuđuje defile nekoliko desetina pripadnika profašističke organizacije srpska desnica pod parolom „Naša država – naša pravila“ na ulicama Novog Sada – glavnog grada Vojvodine.
Antifašizam, sloboda, tolerancija i jednakost svih građana su vojvođanske vrednosti na koje smo ponosni, utkane su u svaki segment života u Vojvodini i svako ko pokuša da ih naruši treba da zna da mu ta zamisao jednostavno neće proći!
To što država i aktuelni režim zatvaraju jedno oko na ovakve i slične skupove, svakako ne znači da će Novi Sad i Vojvodina ćutati i dozvoliti da se fašizam širi ulicama našeg grada.
Mi Vojvođanke i Vojvođani smo naučeni da smeće čistimo i bacamo tamo gde mu je i mesto, a ulice da nam uvek budu čiste i slobodne.
Smrt fašizmu – sloboda Vojvodini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: