Ventura: Nisam zvao Pelea jer su pozivi za Kinu skupi…

RIM – Selektor fudbalske reprezentacije Italije Đampjero Ventura neće uvrstiti napadača Šangdonga Gracijana Pelea na spisak za utakmice u novembru, posle međusobnog sukoba, i u šaljivom tonu kao razlog obrazložio da su pozivi za Kinu preskupi.
Pele je na utakmici protiv Španije u oktobru, prilikom izmene na početku drugog poluvremena, odbio da se rukuje sa Venturom i tako eliminisao sebe iz reprezentacije.
“Da li sam pričao sa Peleom? Nisam, jer su telefonski razgovori sa Kinom veoma skupi… Osuđem ono što je uradio, izrazio nepoštovanje prema dresu reprezentacije i saigračima. Napravio je naveću moguću grešku”, rekao je Ventura za Rai Sport.
Ventura, ipak, nije u potpunosti zatvorio vrata nacionalnog tima nekadašnjem golgeteru Parme, Sampdorije, Fejnorda i Sautemptona.
“Ne verujem da će biti u sastavu za narednu akciju, potreban je period mirnoće. On nije mlad fudbaler, ali može još da pruži reprezentaciji Italije u budućnosti”, poručio je selektor Azura.
Italija se sastaje sa Lihtenštajnom 12. novembra u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, dok tri dana kasnije igra sa Nemačkom prijateljski meč.
Foto http://vivoažurro.it/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: