VELIKA PROMENA ZA NOVAKA: Prvi put je odbio, a posle 5 godina ga čeka ugovor koji žele svi sportisti!

Da li će američki gigant iz drugog pokušaja potpisati srpskog tenisera?
Kraj je teniske 2016. godine, a samom kraju bliži se i ugovor koji je Novak Đoković potpisao sa proizvođačem sportske opreme “Uniklo”.
Pre pet godina su Srbin i japanska kompanija sklopili saradnju, koja se uskoro, narednog leta, formalno završava. Zato sada iz prikrajka vreba najveća faca – “Najki”.
Američka kompanija rešena je da potpiše ugovor sa najboljim srpskim igračem, i da u svojoj dugoročnoj strategiji za zaštitna lica ima jednog od najboljih tenisera svih vremena.
To nije nova stvar, jer je “Najki” želeo da potpiše Novaka i pre pet godina, i da u svom timu ima i njega, uz Rodžera Federera i Rafala Nadala. Međutim, tada je “uleteo” “Uniklo”, ponudivši Novaku šest miliona dolara, što “Najkiju” verovatno nije bilo izvodljivo zbog onoga što su u tom momentu bili Federer i Nadal.
U svakom slučaju, “Najki” je ponovo pokazao interesovanje da potpiše Novaka, prenosi španski portal “Marketing Deportivo“.
I sada ima još više razloga za to, imajući u vidu u kom pravcu, prirodno, idu karijere Federera i Nadala. A “Najkiju” uvek trebaju najbolji, pogotovo jer i u tenisu želi da ostane dominantan.
Koliko novca je američka kompanija spremila za Đokovića, još nije poznato.
Pre “Unikla”, Đoković je nosio opremu “Serđo Takini” i “Adidas”.
(Telegraf.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: