Veličković "preskače" i Atinu

Kapiten Partizana neće igrati u sredu protiv AEK-a, kako bi bio svež za subotnji meč ABA lige protiv Mega Leksa.
Postala je već praksa da Novica Veličković propušta Partizanova gostovanja u FIBA Ligi šampiona,
Tako će biti i u Atini, gde crno-beli u sredu igraju utakmicu 6. kola protiv AEK-a.
Navijači, ipak, mogu da budu spokojni – nije u pitanju povreda, već odluka trenera Aleksandra Džikića da kapitena poštedi napora zbog putovanja i sačuva ga svežeg za izazove u ABA ligi, koje se očigledno smatra primarnijim takmičenjem ove sezone.
Veličković je od dosadašnja četiri gostovanja igrao samo protiv Ludvigsburga u Nemačkoj, kada je Partizan upisao pobedu, a propustio je duele u Istanbulu protiv Bešiktaša i u Mađarskoj protiv Solnoka.
Podsetimo, centar Đorđe Majstorović je van stroja još od “večitog derbija” pre 15 dana, tako da će unutrašnja linija crno-belih biti značajno oslabljena. Veće uloge čekaju Kenana Karahodžića i Miloša Koprivicu, koji će pomagati iskusnijim Birčeviću i Lukoviću.
Crno-beli u Atinu putuju u utorak, a utakmica je u sredu u 18 časova. Iskusni Veličković na teren će ponovo u subotu, protiv Mega Leksa.
Partizan je trenutno treći na tabeli Grupe E FIBA Lige šampiona sa tri pobede i dva poraza, koliko imaju Ludvogsburg i AEK, dok je vodeći Bešiktaš upisao maksimalnih pet pobeda.
Izvor

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: