VATERPOLO: Crno-beli na jadranskoj turneji

Šampioni Srbije “spajaju” utakmice regionalne lige u Hrvatskoj. Najpre igraju protiv Juga, pa protiv Primorja.
Posle tri pobede na startu regionalne lige, vaterpolisti Partizana odlaze na zahtevan put u Hrvatsku.
Pred ekipom Zorana Milenkovića su veliki izazovi na teškim gostovanjima, jer crno-bele u subotu od 19 časova očekuje duel na Gružu protiv Juga, a u utorak meč protiv Primorja u Rijeci.
Duel Juga i Partizana trebalo je da bude odigran na Banjici, ali su zbog “natrpanog” kalendara oba tima zamenjena domaćinstva, pa će hrvatski tim doći na Banjicu 25. februara.
“U narednih osam dana odigraćemo čak tri utakmice Regionalne lige, jer po povratku iz Hrvatske čeka nas meč sa Jadranom iz Herceg Novog na Banjici. Posle toga okrećemo se Kupu Srbije, a Regionalna liga nastavlja se u januaru”, rekao je Milenković u petak.
Kao što je trener Partizana i najavio, njegov tim ni posle povratka iz Hrvatske neće imati mnogo vremena za odmor, jer će 26. novembra igrati protiv šampiona Crne Gore.
“Nadam se da će navijači biti uz nas naredne subote, jer ćemo uz njihovu podršku lakše stići do cilja”, naglasio je on.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: