Utakmica koja se dvostruko računa

Učinak vaterpolista Partizana i Vojvodine u večerašnjem susretu u Regionalnoj ligi prenosi se u Super ligu Srbije, koja se igra na proleće
Na Banjici se večeras sastaju vaterpolisti Partizana i Vojvodine (19,45 č). Utakmica se igra u Regionalnoj ligi, ali se dvostruko računa, jer se njen ishod prenosi i u Super ligu Srbije, koja počinje u aprilu.
U takmičenju klubova iz naše zemlje, Hrvatske i Crne Gore odigrana su dva kola. Novosađani su oba meča izgubili (u gostima od Jadrana iz Herceg-Novog i kod kuće od zagrebačke Mladosti), dok su „crno-beli” odigrali samo jedan susret. U prvom kolu su na Banjici pobedili splitski Mornar, a u drugom su bili slobodni.
Partizan će sticajem okolnosti da propusti i četvrto kolo. Bilo je predviđeno da prekosutra bude gost splitskog Jadrana, međutim zbog problema njegovog protivnika s bazenom susret je odložen za nedelju dana.
I Beograđani i Novosađani imaju vrlo mlade ekipe. Zato će ovaj okršaj da pokaže ne samo šta mogu u ovom trenutku (i jedni i drugi u predahu lige nisu gubili vreme), nego još više da se proceni šta bi od njihovih igrača, kao nosilaca prvog tima, moglo da se očekuje u dogledno vreme.
Izvor i foto

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: