Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju ubistva Davida Dragičevića!

Alenu Kukiću (36) iz Banja Luke određen je pritvor zbog sumnje da je manipulirao dokazima u slučaju ubistva mladića Davida Dragičevića.

Prema nezvaničnim informacijama, Kukića tužilaštvo tereti da je manipulirao snimcima sa objekta MK, a koji se nalazi u ulici Velibora Janjetovića Janje.

Kukić i njegov advokat tokom saslušanja odbacili su ove navode i tvrde da je snimke skidao na zahtjev policijskih inspektora.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli rekli da ga sumnjiče da je poničio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

“Pritvor je predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak. Zatim i iz razloga da bi mogao ometati krivični postupak”, navedeno je iz tužilaštva.

Oni su dodali da je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjoj Luci donio rješenje kojem je osumnjičenom određen jednomjesečni pritvor.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: