Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju ubistva Davida Dragičevića!

Alenu Kukiću (36) iz Banja Luke određen je pritvor zbog sumnje da je manipulirao dokazima u slučaju ubistva mladića Davida Dragičevića.

Prema nezvaničnim informacijama, Kukića tužilaštvo tereti da je manipulirao snimcima sa objekta MK, a koji se nalazi u ulici Velibora Janjetovića Janje.

Kukić i njegov advokat tokom saslušanja odbacili su ove navode i tvrde da je snimke skidao na zahtjev policijskih inspektora.

U banjalučkom tužilaštvu su rekli rekli da ga sumnjiče da je poničio krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

“Pritvor je predložen zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmijeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak. Zatim i iz razloga da bi mogao ometati krivični postupak”, navedeno je iz tužilaštva.

Oni su dodali da je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Banjoj Luci donio rješenje kojem je osumnjičenom određen jednomjesečni pritvor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Novi DOS: Velja Ilić, Stamatović, Tadić i Sergej idu na izbore bez Đilasa i Boška?!

Velja Ilić i Milan Stamatović već su počeli konsultacije sa Borisom Tadićem, Zoranom Živkovićem, Sergejem Trifunovićem i još nekim političkim činiocima oko formiranja novog DOS-a koji će pokušati da spasi šta se spasti može od loše vlasti i još gore opozicije okupljene u Đilasovom tzv. Savezu za Srbiju.

Translate »
%d bloggers like this: