Televizija Pink prenosila uživo ismevanje Milice Rakić koju je ubila NATO bomba (VIDEO)

Tokom današanje “Olimpijade u pričanju viceva” Bojan Gaćeša je napravio neslanu šalu ispričavši vic od maloletnoj devojčici koja je nastradala u NATO bombardovanju


Zadrugari su imali zadatak da pričaju viceve i tako naprave prijatno i zabavno veče kako za sebe, tako i za gledaoce koji ih pomno prate kraj malih ekrana.

Međutim, zadrugar Bojan Gaćeša ispričao je vic koji se nikome nije dopao. Bojan je ispričao vic i tako ismejao malu Milicu Rakić koja je 1999. godine poginula tokom NATO bombardovanja kada ju je geler pogodio u glavu dok je sedela na noši u kući u Batajnici.

– Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? – pitao je Bojan zadrugare koji su ga zabezeknuto gledali, a onda je nastavio:

– Svuda.

Ovo su zadrugari žestoko osudili, ali i cela nacija i Veliki šef koji je odmah doneo odluku da Gaćeša bude diskvalifikovan.

– Zadrugari, doneli smo odluku da Bojan bude diskvalifikovan i moraće odmah da napusti Belu kuću – pisalo je u pismu produkcije.

Bojan je svestan da je napravio ogromnu grešku, pa je u suzama napustio Belu kuću.

Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Inače je Gaćeša neprepoznatljiv jer su ga steroidi totalno promenili pa ne liči na sebe.

Uostalom, pogledajte sami Gaćešu pre i posle steroida…

  

1 thought on “Televizija Pink prenosila uživo ismevanje Milice Rakić koju je ubila NATO bomba (VIDEO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Politika

Vesti iz politike

Dačić spiskao milijardu evra za antipromociju Kosova?!

Za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova, dakle, Srbija je morala da plati makar 20 do 30 miliona dolara više po državi od cene koju je platilo Kosovo za priznanje, što znači da je Srbija izdvojila najmanje 800 miliona dolara u te svrhe, a neki izvori kažu da je ta suma veća čak i od milijardu evra!

Translate »
%d bloggers like this: