STRUČNJAK OTKRIO STRAŠNU ISTINU: Ljude u Srbiji i Republici Srpskoj tek čeka masovno umiranje!

Broj novoobolelih od najtežih malignih tumora povećan je čak osam puta posle NATO bombardovanja, tvrdi specijalista maksilofacijalne hirurgije i zdravstvenog menadžmenta Alek J. Račić

On u svojoj knjizi „Zdravstvene posledice NATO bombardovanja 1995/99. godine“ koju će ove predstaviti i u Moskvi, otkriva pravu istinu o štetnom uticaju NATO bombi po zdravlje građana Srbije i Republike Srpske.
– NATO je u bombardovanju Republike Srpske takođe koristio municiju s osiromašenim uranijumom i naneo nesagledive posledice po zdravlje stanovništva cele BiH.
Gađanje fabričkih postrojenja dovelo je do oslobađanja jako štetnih materija.
Neke od njih su fozgen, bojni otrov, kao i difozgen, koji je još opasniji.

Bombardovanje petrohemije još je štetnije od municije s osiromašenim uranijumom, jer su otrovi iz postrojenja odmah ušli u vodotokove, zemljišta, vazduh i lanac ishrane.

Podeli ovo:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Next Post

Povećanje procenta zaštićenih područja u Srbiji ide sporo

Чет мај 24 , 2018
Srbija se obavezala da će do 2020. povećati procenat ukupne teritorije pod zaštitom na 17 odsto Međunarodni dan biodiverziteta Ujedinjene Nacije ustanovile su 1992. godine u Rio de Žaneiru na Samitu o zaštiti životne sredine i održivom razvoju, kako bi se ukazalo na ugroženost živog sveta na planeti i značaj […]
Translate »