Srpski Beli orlovi šampioni Kanade

Fudbaleri Srpskih belih orlova drugi put su osvojili titulu u Kanadi pošto su u finalu posle produžetka savladali Hamilton sa 2:1
Junak pobede bio je Miloš Šćepanović koji je postigao odlučujući pogodatk u dodatnih 30 minuta pošto je regularni deo završen nerešeno 1:1.
Šćepović je bio strelac posle solo prodora već u drugom minutu u produžecima. Hamilton je vodio sa 1:0 posle gola Domagoja Zubca u 14. mintuu, ali je Luka Bojić u 59. minutu doneo izjednačenje Srpskim belim orlovima.
To je posle 2008. godine druga titula za ekipu u kojoj je velika većina igrača srpskog porekla.
„Mislim da je fizička sprema imala uticaj, ali i odlučnost mojih igrača se isplatila. Igrači su zaista želeli pobedu i uspeli su“, rekao je trener ekipe Uroš Stamatović.
Srpski beli orlovi su prethodno u četvrtfinalu savladali Toronto sa 1:0, a istim rezultatom u polufialu su bili bolji od Ukrajine.

Šta mislite o ovome?

Politika

Vesti iz politike

Romska partija: Umesto “šator politike”, novi format rešenja

NIКO NEMA PRAVA DA STVARA ATMOSFERU UNOŠENJA SUMNJU U LEGITIMITET VLASTI NAКON NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA, NAPROTIV, SVI IMAMO OBAVEZU DA КROZ INSTITUCIONALNI DIJALOG DAJEMO DOPRINOS ZA ODRŽAVANJE FER IZBORA. ONAJ КO NE RAZUME SA КIME I GDE SE VODI DIJALOG DOКAZUJE КUКAVIČLUК I NESPREMNOST ZA NALAŽENJE LEGITIMNIH PUTEVA PROHODNOSTI DEMOКRATSКE IDEJE.

Translate »
%d bloggers like this: